A Ecomou ajudem a planificar la mobilitat urbana, moderant el paper preponderant del vehicle privat i facilitant els desplaçaments a peu, bicicleta i transport públic, per facilitar que les persones ens movem d’una forma més activa, segura i respectuosa amb el medi ambient.

traffic-367219_1920

Plans de mobilitat urbana

Els plans de mobilitat urbana són un instrument per planificar la mobilitat als municipis. Estableixen les actuacions a realitzar que són competència de l’Ajuntament i alhora fan propostes que tot i ser competència d’una altra administració afecten a la mobilitat del municipi.

bad-harzburg-2877084_1920

Moderació del trànsit

Els estudis de moderació del trànsit tenen com objectiu conciliar les diferents formes de moure’s per la via pública: a peu, bicicleta, transport públic i vehicle privat. Per fer-ho busca fórmules que moderin el paper preponderant del vehicle privat i facilitin els desplaçaments amb els altres mitjans, especialment a peu i en bicicleta.

girl-road-sidewalk-floor-wall-asphalt-618878-pxhere.com

Estudis de seguretat viària

Els estudi de seguretat viària són una eina per reduir els accidents de trànsit i el nombre de víctimes. Per fer-ho els estudis afronten la problemàtica de l’accidentalitat des de dos àmbits principals: el disseny de la via pública i el factor humà.

building-978253_1920

Plans de desplaçament d’empresa

El Pla de desplaçaments d’empresa és un conjunt de mesures que busquen millorar la mobilitat dels treballadors i visitants, potenciant els mitjans de transport alternatius al vehicle privat i racionalitzar l’ús del cotxe.

Tens un projecte o necessites assessorament?

Som experts en en el sector de la mobilitat i la planificació territorial. Escriu-nos i ens posarem en contacte per assessorar-te en el teu projecte.