Qui som

Som una consultoria de mobilitat. La nostra voluntat és ajudar a les administracions i empreses perquè la mobilitat als nostres pobles, viles i ciutats sigui cada cop més sostenible, inclusiva i respectuosa amb l’entorn.

Equip

Roger Calvet

Enginyer Industrial, Màster en Estudis Territorials i Postgrau en Planificació i Gestió de la Mobilitat. Té una àmplia experiència en l’elaboració de plans, estudis i projectes de mobilitat. Ha tractat la mobilitat des de l’entorn més proper, a nivell d’un municipi, fins a una escala internacional, i alhora des del sector públic i privat.

Linkedin

Enric Calvet

Economista per la UPF i urbanista per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya. Màster Professional d’Estudis Territorials per la UPF i la UPC.  Compte amb una dilatada trajectòria professional en estudis econòmics en els àmbits de les polítiques públiques, estudis urbanístics i estudis de transport.

jordi escola

Jordi Escolà

Biòleg per la UAB. Consultor ambiental amb una àmplia trajectòria professional en l’assessorament i assistència ambiental d’expertesa. En l’àmbit de la mobilitat sostenible, responsable de CUÏC, scp., amb el desenvolupament de serveis per a la promoció estratègica a nivell local, tant del sector públic com del sector privat. Viabilitat i implementació d’infraestructura ciclable en l’entorn urbà i territorial, plans de desplaçament d’empresa, serveis de missatgeria i repartiment de proximitat, ambientalització de flotes i sharing corporatiu, dinamització i formació, entre d’altres.

Tens un projecte o necessites assessorament?

Som experts en en el sector de la mobilitat i la planificació territorial. Escriu-nos i ens posarem en contacte per assessorar-te en el teu projecte.