A Ecomou ajudem a promoure l’establiment d’itineraris segurs i accessibles per a vianants i la creació de xarxes pedalables, per tal de fomentar els desplaçaments a peu i en bicicleta i així millorar la salut de les persones i lluitar contra el canvi climàtic.

person-731281_1920

Estudis d’accessibilitat de la via pública

Els estudis d’accessibilitat de la via pública són l’instrument per garantir els desplaçaments a peu per a les persones amb mobilitat reduïda, que ho som tots en un moment o altre de la nostra vida: quan som petits i anem en cotxet, quan som adults i arrosseguem una maleta o quan som més grans i caminem amb l’ajuda d’un bastó.

376182-PBFTD8-557

Camins escolars

El camí escolar són uns itineraris segurs i còmodes en els desplaçaments de casa al centre educatiu, que alhora fomenten l’autonomia dels infants.

bicycle-362171_1920

Plans director de bicicleta

Els plans director de bicicleta són l’eina per planificar la mobilitat amb aquest mitjà de transport als municipis. Contemplen tant la definició de la xarxa pedalable, la ubicació dels aparcaments com actuacions per promoure l’ús de la bicicleta.

bike-path-2441777_1920

Projectes executius de carril bici

El projecte executiu és el document necessari per la implementació de carrils bicis.

Tens un projecte o necessites assessorament?

Som experts en en el sector de la mobilitat i la planificació territorial. Escriu-nos i ens posarem en contacte per assessorar-te en el teu projecte.