Treballem per millorar el servei de transport públic i garantir la sostenibilitat econòmica del transport públic del teu municipi.

Busmeridianabcn_06

Estudis servei d’autobús

Contempla el disseny de noves línies, la modificació de les ja existents o la reorgantizació de xarxes d’autobús. Per fer-ho es plantegen diverses alternatives de traçat, per cada una d’elles es fa una estimació de la demanda de viatgers i s’efectua un anàlisi cost-benefici per poder escollir la més adient.

mockup-cartel-parada-autobuses_23-2147912024

Estudis de parades de transport

Comprèn el estudis centrats en la infraestructura fixa per al servei d’autobús (pal o marquesina) o de tramvia (parada) i les condicions que ha de tenir l’entorn perquè sigui accessible per a tothom.

usando-aplicacion-telefono-inteligente_102671-812

Estudis tarifaris

Els estudis d’aquesta temàtica es centren en les tarifes dels serveis de transport públic. Un exemple són els que realitzen propostes per repartir el dèficit tarifari de serveis d’autobús urbà compartits entre diferents municipis.

Tens un projecte o necessites assessorament?

Som experts en en el sector de la mobilitat i la planificació territorial. Escriu-nos i ens posarem en contacte per assessorar-te en el teu projecte.